nyvbarát

Antikrium

A kezdet lehet simítás, átpörgetés, szaglászás. Az első oldal vagy az utolsó...az ajánlás, a tartalom, a kiadó, a fordító...rituálé...izgalom, kíváncsiság és derű.

Megszerezni egy vágyott könyvet bizony hedonisztikus élvezet (és eudaimónikus boldogság is egyben). Azonosulunk, kötődünk, rádöbbenünk, rajongunk, meghatódunk, izgulunk...érzünk, tehát élünk a sorokban.

Az online vásárlás megnehezíti a könyvszeretők dolgát ilyen tekintetben, mivel látatlanban kell a vásárlónak döntést hozni.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek ebben.

Örömmel és tisztelettel fogadjuk látogatását oldalunkon, remélve, hogy bizalmába avat bennünket. Szakértőink alapos körültekintéssel válogatják Ön számára a könyveket, hogy azok a lehető legjobb állapotúak legyenek a készletünkben. A másodkézből bevételezett könyveket megtisztítjuk, nem veszünk át tárolási hibákból adódóan rongálódott, vagy penészes példányokat. Amennyiben sérülés található egy darabon, azt a legőszintébben feltüntetjük a termék leírásában. Cégünk különös hangsúlyt fektet a transzparenciára, az általunk kínált könyvek hiteles leírására és kizárólag jó állapotú használt könyvek beszerzésére. Gyors átfutási idővel dolgozunk és garantáljuk, hogy a megrendelt termékek nem sérülnek meg szállítás közben.

2019. májusától csatlakoztuk a Bookline-család webáruházához. Antikvár részlegvezetőnk több, mint tíz éve könyvpiaci szereplő, és szakértelmével koordinálja a beszerzéseinket. Profilunkban ritkaság és kuriózum művészeti könyveket (magyar és nemzetközi képző-, és iparművészeti könyvek) is kínálunk, és tovább bővítjük értékesítéseinket az egyedi, számozott, aláírt, dedikált bibliofil kiadványokkal. Utcai árusításban nem veszünk részt, így az online rendelések teljesítése 100 %-os.

Folyamatosan fejlődő és épülő könyvkínálattal igyekszünk kiszolgálni új és régi vásárlóinkat.Eladóknak

Cégünk örömmel áll a rendelkezésére, amennyiben eladná könyveit. A hét minden napján hívhat bennünket. Teljes könyvtárak, hagyatékok felvásárlását is vállaljuk.

Elérhetőségünk: +36 (30) 30 999 75


Elérhetőség: +36 (30) 30 999 75
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!